Nem jó ötlet hármasban szexelni egy autóban

Rossz vége lett a hármas szexnek

Elsőre jó ötletnek tűnt egyszerre két prostituáltat is felbérelni, ám vagy a létszámot kellett volna csökkenteni, vagy a helyszínt jobban megválasztani, mert a kaland rossz véget ért.

2014.06.11 08:29ma.hu

Rövid, de annál emlékezetesebb légyottra került sor a minap Kínában, Wenzhou városban, amikor egy férfi úgy döntött, egyszerre két nőt is felszed, majd a hálószoba helyett egy autóban kerítettek sort az aktusra. A trió egy dombtetőre ment fel, majd belekezdtek a hancúrba, ám az túl hevesre sikerült, és valamelyikük véletlenül belerúgott a behúzott kézifékbe, ami így kioldódott, a kocsi pedig - a vígjátékok írói sem találhatnak ki jobbat - legurult a dombtetőről.

A három résztvevő azonban nem nevetett, épp ellenkezőleg. A férfi elmenekült, de később elfogták őt, és mint kiderült, egyetlen karcolás nélkül úszta meg a bizarr balesetet, a lányok viszont kevésbé voltak szerencsések. Az egyik lány úgy megütötte magát, hogy belső vérzése lett, a másikat pedig csak úgy tudták kiszabadítani a kocsiból, hogy kivágták - később kiderült, mindkét lába eltört.

A rendőrség a baleset körülményei mellett a "nyilvános helyen folytatott erkölcstelenség" miatt is nyomoz - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.