Ez is beletartozik a felvilágosításba?

Szextanácsok hármashoz állami weboldaltól?!

Ír szülők ezrei és ifjúsági szervezetek képviselői tiltakoznak egy olyan honlap ellen, amely állami finanszírozással működik, és tiniket lát el különféle kapcsolati tanácsokkal - de a hármas szex kiverte a biztosítékot.

A hivatalos leírás szerint a spunout.ie ír weboldal, amely részben állami finanszírozással működik, a 16-25 év közti fiataloknak segít az életüket érintő döntésekben kellőképp tájékozódni, és évek óta az érintetteken kívül szinte senkinek fel sem tűnt a létezése. Most azonban óriási felháborodás övezi, mivel a napokban egy friss írás jelent meg az oldalon, amely azt taglalja, hogy mire kell ügyelni, mit szabad és mitől kell óvakodni, ha valaki hármasban szeretné élvezni a szexet.

A pontokba szedett listán szerepel többek közt az, hogy amikor partnert cserélnek, akkor nem árt új óvszert is húzni, és meg kell előre állapodni egy jelszóban, ha mégis valaki ki szeretne szállni a hármasból. Arra sem árt ügyelni - tanácsolja a honlap -, hogy ha a partnernek valamilyen kívánsága van a dolgok mikéntjéről, akkor azt a hármas szex közben sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Noha a tanácsokat az oldal szerkesztői csupa jó szándékból osztották meg a fiatalokkal, heves tiltakozást váltott ki politikusok és szülők közt, mondván, nem épp ez az az információ, amit az államnak közvetítenie kellene a tinikhez és többen követelik a weboldal felülvizsgálatát. A kormánypárt ifjúsági szervezete viszont megvédte a honlap álláspontját, arra hivatkozva, hogy a Young Fine Gael támogatja, hogy a Spunout mindenféle információt megosszon a fiatalokkal a szexről, és ebbe bizony a hármas szex is beletartozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.