Árverezik a Monroe-ról készült filmszalagot

Nyilvános lehet a bizonyíték: Marilyn hármasban szexelt a Kennedykkel?

Pikáns felvétel kerülhet árverésre egy kedden megrendezésre kerülő aukción, az eddigi tulajdonos szerint a videó valódi, és Marilyn Monroe látható rajta, amint a Kennedy fivérekkel hármasban szexel.

2014.03.03 13:29ma.hu
Fotó: MTI

Állítása szerint évek óta a birtokában van az egykori hollywoodi testőrnek az a videófelvétel, amelyen Marilyn Monroe látható John F. Kennedy egykori amerikai elnökkel és fivérével, Roberttel, miközben nem épp kávézgatnak vagy ártatlanul beszélgetnek. Már régóta tartotta magát az a szóbeszéd, miszerint a szőke ciklon nemcsak nem vetette meg a szexet, és nemcsak mindkét Kennedyvel viszonyt folytatott, de alkalmanként egyszerre is szórakoztatta a híres testvérpárt. Bizonyíték azonban ezidáig nem volt erre a pletykára, ami most bebizonyosodhat, ha a felvétel valódi.

Az 56 éves William Castleberry, aki több értékes hollywoodi relikviát is árverésre bocsát a keddi aukción, azt mondta, hogy eddig Monroe néhai férje, a baseball-legenda Joe DiMaggio iránti tiszteletből nem beszélt senkinek a birtokában lévő 8 mm-es filmszalagról. Arra nem adott magyarázatot, hogy most mégis miért adja ki a kezéből a felvételt. "Évek óta nálam van, és sosem múlt el a tisztelet bennem Joe DiMaggio iránt" - mindössze ennyit mondott a Radar Online című pletykalapnak. Az mindenesetre sejthető, hogy nagy harc lesz a szalagért a kikiáltáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.