Visszafelé sült el a bosszú

Excelt csinált a férj, mikor miért nem akart vele szexelni a felesége

Egy férj ráunt arra, hogy felesége minden lehetséges kifogást megtalált, miért ne kelljen szexelni, két hónapra mindössze három alkalom jutott. Táblázatban gyűjtötte össze az elutasítás okait.

2014.07.21 15:29ma.hu

Feleségét akarta megleckéztetni, de végül visszafele sült el a férj terve, aki úgy döntött, Excelbe foglalva jegyzi fel két teljes hónapon keresztül, hogy felesége mikor milyen indokkal utasítja el a szexuális közeledést. A kész táblázatot aztán e-mailben küldte el az asszonynak, miközben a repülőtéren várta az indulást egy 10 napos üzleti útra, és azt a megjegyzést fűzte hozzá, hogy nem fog neki az asszony hiányozni.

A férj, akinek a neve a sajtó előtt nem ismert, néhány napot ugyan kihagyott a táblázatból, ennek okára nem tért ki, de feltételezhető, hogy azokon a napokon ő maga sem akart kezdeményezni. Amikor viszont némi hancúrhoz támadt kedve, az asszony hol a kedvenc sorozatára (a Jóbarátok ismétlésére) hivatkozott, hol arra, hogy fáradt, máskor túl részeg volt és sokat is evett, vagy épp korán kellett másnap kelnie. Olyan is előfordult, hogy a férjét találta túl részegnek, a listába bekerült továbbá a "nem érzem jól magam" és a "szeretném megnézni a filmet", amin mellesleg 15 perccel később már mélyen aludt.

Fotó: Reddit/throwwwwaway29

A 2. hónap végén a férj tehát elküldte a táblázatot a nejének, aki azonnal magyarázatot akart kapni rá, de nem érte utol telefonon az addigra repülőn ülő társát, ezért mérgében a Redditen posztolta ki, hogy milyen módon próbálta őt megalázni a férje. A szarkasztikus táblázat így a visszájára fordult, mert a kommentelők többsége az asszony pártjára állt, mondván, ha a férj szeretné helyrehozni a házasságukat és a szexuális kapcsolatukat, akkor nem ez a legjobb módszer, hogy közölje a problémáit.

Azt viszont el kell ismerni, hogy a hiányolt figyelmet most tényleg megkapta. Arról, hogy az útról hazatérve a felesége beengedte-e őt az ágyba, nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.