200 nőt szólított le egy önjelölt Casanova

Nemet mondunk, de viccesebbnek tartjuk a szexet, mint az amerikai nők

Meglepő kísérletbe kezdett egy amerikai férfi: 200 vadidegen nőt szólított le az utcán, azt kérdezve, hajlandók lennének-e vele szexelni. Az eredmény végül őt lepte meg a legjobban.

2014.08.05 17:29ma.hu
Fotó: YouTube

Egy évvel ezelőtt Amerika köztereit rótta és egymás után szólított le 200 nőt a magát Briannak nevező kaliforniai srác, arra volt kíváncsi, hogy hányan mondanak neki igent egy szexuális ajánlatra. Az eredményt akár előre meg is lehetett volna tippelni, nem is a száz százalékos elutasítás okozott meglepetést, inkább az elutasítások keménysége. Most újra nekifutott Brian a kísérletnek, ám ezúttal helyszínt változtatott, és úgy döntött, kideríti, mi a helyzet Európában e téren.

Bár a sikerarány itt sem volt sokkal jobb, mint hazájában - na jó, a 200-ból mindjárt a második lány igent mondott és tényleg hajlandó is volt szobára menni hősünkkel -, összességében mégis jobban élvezte a kéthetes, Amszterdamban és Párizsban tett utazást, a lányok ugyanis lényegesen jobban reagáltak a kérdésre. Igaz, hogy végül egy kivétellel mind nemet mondott, de sokkal szélesebb skálán mozgott a reakciójuk: volt, aki mókásnak találta a lényegretörő kérdést, volt, aki még a határozottságában is kedvesen hárította el a kivételes lehetőséget, és a legtöbben egyáltalán nem húzták fel magukat a szemtelen ajánlaton.

Talán nem meglepő, hogy Brian tavalyi kísérletére válaszképp egy lány is útnak indult, hogy találomra pasikat fogjon magának, a sikerarány az ő esetében 50% lett, ami még akkor is jócskán felülmúlja Brian akcióját, ha összesen 14 férfi került a hölgy látókörébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.