Felriadt és csak lőtt

Betörőnek hitte, lelőtte a 7 éves unkáját a nagymama

Betolakodónak hitte unokáját az éjszaka közepén felriadva a nagymama, ezért csak felkapta az ágya mellett tartott pisztolyt és lőtt - aztán meghallotta a kisfiú sikoltását.

2014.08.19 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty (Képünk illusztráció!)

Dolgoznia kellett a fiúk apjának, ezért a 7 éves ikreket a nagymamájukhoz vitte éjszakára, hogy ő vigyázzon rájuk. A floridai Tampában élő idős asszony este lefektette a srácokat, majd ahogy máskor is szokta, egy széket tett a hálószoba kilincse alá, hogy ne tudja senki megtámadni. A Hillsborough megyei seriffhivatal tájékoztatása szerint valamikor éjjel 1 óra körül arra riadt fel, hogy a szék csúszik a padlón, miközben valaki lassan nyitja az ajtót, ezért a nagymama csak felkapta az ágya mellett heverő, élesre töltött 22-es kaliberű revolverét és gondolkodás nélkül leadta a lövést az ajtó irányába.

A következő 1-2 másodpercben nem történt semmi, majd az asszony hirtelen meghallotta az unokája sikítását, akit a felsőtestén talált el a golyó. Azonnal a mentőket hívta, akik a St. Joseph Kórházba szállították a gyermeket, szerencsére nem sérült meg életveszélyesen, állapota a sajtóhírek szerint stabil. A lövés miatt mindenesetre a tampai rendőrség vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.