Lelőtték a félrelépő vendéget

Tánc közben rálépett valaki lábára, az életébe került

A khmer újévet ünnepelték egy kambodzsai templomban, a hagyomány szerint előbb felöntöttek a garatra, majd táncolni mentek a férfiak. Az egyik viszont rosszul lépett és ez az életébe került.

2014.04.17 12:04MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/photostock

Az életébe került egy fiatal kambodzsai férfinak, hogy tánc közben véletlenül rálépett egy másik férfi lábára a khmer újév alkalmából egy templomban tartott kedd esti szilveszteri mulatságon Kandal tartományban. A "sértett" kétszer is mellkason lőtte a 28 éves "félrelépő" férfit a táncparketten, gyomron lőtt egy másikat, egy harmadikat pedig fejbe vert K59-es kézifegyverével, mielőtt elmenekült a helyszínről - számolt be a történtekről honlapján csütörtökön a Cambodia Daily című lap.

A kambodzsai mulatságokon sok alkoholt isznak, és a legkisebb félreértések is súlyos verekedésekhez, sőt gyilkosságokhoz vezethetnek. Márciusban egy lakodalmas tömeg vasrudakkal támadt az utcán kíváncsiskodó emberekre, és egy férfit agyonvertek. Januárban egy kikosarazott vőlegényjelölt kézigránátot dobott a tömegbe imádottja esküvőjén, kioltva 11 ember életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.