A kórházban halt bele a sérüléseibe

Meghalt, miután véletlenül lelőtte az anyját

Véletlen balesetként kezeli azt az ügyet a floridai rendőrség, amelynek következtében egy feltehetően magyar származású férfi és édesanyja vesztette életét egy nap különbséggel.

2013.11.25 18:20ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A floridai Marion megyében, Ocalában a rendőrség szerint véletlenül sült el a fegyver, amely a 82 éves Kerekes Edith halálát okozta. Az idős asszonyt saját fia, az 55 éves Kerekes Frank Attila lőtte meg, a hasát ért sérülései miatt azonnal az ocalai regionális kórházba vitték és megműtötték, de csak három héttel élte túl a lövést, múlt csütörtökre belehalt a súlyos sérülésekbe - aznap, amikor fia feladta magát.

A baleset még október 30-án történt, a rendőrség azóta nyomozást folytatott a körülmények ellenőrzése érdekében, ám miután az asszony halálának másnapján a férfi is meghalt, az ügyet lezárták, már csak a hivatalos orvosi jelentésre várnak. A férfi halálának körülményeiről nem árultak el részleteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.