A gázolást is túlélte a négylábú

Nem lehet agyonlőni a terminátor-macskát

Nagy-Britannia legkeményebb macskájának kiáltotta ki gazdája azt a példányt, mely túlélt tucatnyi légpuskalövést, utána meg egy gázolást.

2010.12.27 19:22MTI

A négyéves macskát még októberben lőtték meg, a lövedékek súlyosan megebesítették, ám az orvosoknak sikerült megmenteniük Tinsel - ez a macska neve - életét.

Egy hónappal később egy autó gázolta el - válságos állapotban került állatklinikára. Medencecsontja annyira megsérült, hogy platinaprotézissel kellett helyettesíteni.

A macska a gázolásból is felgyógyult - adta hírül a brit Metro újság.

55 éves gazdájának a barátai most azt javasolják, hogy keresztelje ált Terminátorra - az 1984-ben készült filmre utalva, amelyben Arnold Schwarzenegger acélvázas androidként csaknem elpusztíthatatlan, szintén meg sem kottyan neki golyó, autó.

Ha igaz a tézis, miszerint egy macskának 9 élete van, akkor viszont nem csoda Tinsel/Terminátor túlélési teljesítménye, 7 élete még maradt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.