Szólította az öccsét, de ő nem válaszolt

Betörőnek hitte 12 éves öccsét és agyonlőtte

Fatális félreértés miatt halt meg egy 12 éves kisfiú Floridában, amikor hazaérkezvén nem válaszolt bátyja kérdésére, és így a nagyobbik testvér betörőnek hitte őt.

2013.03.25 18:27MTI

Betörőnek hitte 12 éves öccsét egy 16 esztendős fiú az Egyesült Államokban és agyonlőtte. Az eset Floridában történt egy családi házban, a nagyobbik fivér egyedül volt otthon. Mikor zajt hallott, fennhangon az öccsét szólította kérdőn, hogy ő jött-e meg, de nem kapott választ. Erre megrémült, pisztolyt ragadott és amint észrevette az alakot, lőtt.

Amikor rádöbbent, hogy az öccsét találta el, rögtön telefonált a mentőknek, de fivére nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt. Az akaratlan testvérgyilkost nem vette őrizetbe a rendőrség, miután kihallgatta szüleivel együtt, mert úgy találta, hogy egyértelműen baleset történt.

Az államügyészség ugyanakkor még megvizsgálja, hogy nem játszott-e közre hanyagság a tragédiában - adta hírül Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.