Egy fán rejtőzött a 12 éves fiúcska

Majomnak nézte a fiát és lelőtte

Saját fiát ölte meg egy nepáli férfi, mert azt hitte, egy majom rejtőzik az egyik fa ágai között. A gyerek épp azért bújt oda, hogy elijessze a vadakat.

2012.08.29 13:29ma.hu

Saját apja áldozatává vált egy 12 éves nepáli kisfiú, aki felmászott egy fára, hogy elkergesse a majmokat. A vadak a családi kukoricást támadták meg, ezért indítottak a környékbeli gazdák hajtóvadászatot. Az ifjú Chitra Bahadhur is be akart segíteni a munkába, és fürgén fel is mászott az egyik fára, hogy elriassza az állatokat.

Csakhogy amikor az 55 éves Gupta Bahadhur észrevette a mozgást az ágak között, gondolkodás nélkül lőtt. A fiúcska azonnal életét vesztette a lövéstől - adta hírül az austriantimes.at című hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.