Az orvvadászt egyelőre keresik a rendőrök

Vaddisznónak nézték, lelőtték az alvó férfit

Az egyik kiránduló belehalt, a másik kettő pedig életveszélyes állapotba került egy vidám kalandnak induló éjszaka után, amit a szabad ég alatt akartak eltölteni egy erdőben.

2012.07.23 09:39ma.hu

Gyilkost keres az orosz rendőrség, aki egy háromtagú baráti társaságot irtott ki hajszál híján, a két életben maradt férfi ráadásul továbbra sincs túl az életveszélyen. Mint kiderült, az áldozatok elhatározták, hogy a szabadban, az oroszország szverdlovszki régiójában található erdős részen töltik az éjszakát, ám a sötétségben a földön fekvő csapatot egy vadász vaddisznónak nézhette és lelőtte őket.

A túlélők elmondása szerint amikor rájött a tévedésére, egy terepjáróval elmenekült, a rendőrség beszámolója szerint ha sikerül elfogni, akkor gondatlan emberölés miatt legfeljebb két év börtönre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.