A 28 éves ifjú csak viccelni akart, de belehalt

Lelőtte az após a vejét: azt hitte, vaddisznó

Tökéletes volt a lövés: pont telibetalálta a "vadat" - legalábbis azt hitte a 68 éves vadász, egész addig, míg meg nem kerülte a fát, hogy összeszedje a vaddisznót. Helyette a vejét találta ott holtan.

2011.09.14 17:29ma.hu / manna.ro

Megölte saját vejét egy 68 éves vadász, bár állítása szerint véletlen baleset történt. A 26 éves fiatal és apósa esti vadászatra indultak Nyugat-Szibériában, amikor a vő kitalálta, megvicceli az idős vadászt.

Egy alkalmas pillanatban elbújt az egyik fa mögé és a vaddisznó hangját kezdte utánozni, ám az olyan élethűre sikerült, hogy apósának fel sem ötlött a fejében, hogy nem valódi vadat talált. Nem sokat teketóriázott: azonnal felkapta a puskát és már lőtt is - egyenesen a fa mögül előbukkanó veje fejére.

A rendőrség most emberöléssel gyanúsítja, bár arra nem tértek ki, hogy annak a gondatlan változatával, avagy minősített gyilkosságként kezelik az ügyet.

A hírekből az sem derül ki, hogy milyen viszonyban volt az após a fiatalemberrel, aki elvette a lányát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.