Egy bűnözőt üldöztek a zsaruk

Majdnem lelőtték a rendőrök - véletlenül, a falon át

Hallotta, hogy lövöldözés van kinn, de nem nagyon foglalkozott vele a férfi, egészen addig, amíg váratlanul az egyik lövedék a szobájában nem kötött ki. A golyó átütötte a falat és a szekrényfiókban állt meg.

2014.05.16 18:03ma.hu
Fotó: Reddit/FunkyBob133

Hálát ad a sorsnak az ismeretlen nevű, csak reddites felhasználónevéről ismert férfi, hogy ki tudta posztolni a közvetlen szomszédságában zajlott fegyveres tűzharcot, egy eltévedt golyó ugyanis kevés híján az ő életét oltotta ki. A magát FunkyBob133-nak nevező, a floridai Tallahassee-ben élő férfi elmesélte, hogy a második emeleti lakásában épp az ágyában ült, amikor meghallotta a kintről érkező zajokat.

"Hallottam egy csomó fegyver lövését, aztán egy golyó jött át a falon, átütötte a szekrényajtómat és a műanyag rekeszbe hatolt, amelyikben a ruháimat tartom, átlyukasztotta a nadrágjaimat" - írta a közösségi oldalra. Az is egyértelmű, hogy a golyó az egyik rendőrségi fegyverből érkezett, mivel a gyanúsított épp az ellenkező irányba, a háztól kifelé lövöldözött.

Ennek ellenére azt mondja, nem neheztel a rendőrökre, ők csak tették a dolgukat, a gyanúsított kezdett lövöldözni, a tisztek mindössze azt viszonozták. Sőt, azt is beismerte, hogy nem szívesen lett volna a rendőrök helyében, miközben a lövöldözés zajlott, csak próbált biztonságban meghúzódni a szobája mélyén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.