Nem számít ez állatkínzásnak?!

VIDEÓ - Pók-horror: énekével ijesztgeti a pókot a "pók-eltávolító"

Különös módját fedezte fel egy férfi a pókok elriasztásának, aki elmondása szerint azért fejlesztette ki ezt a módszert, mert nem híve az elpusztításuknak. Igaz, ez az éneklés még emberi füllel is borzalmas.

2014.08.18 11:29ma.hu
Fotó: YouTube

"Én vagyok a pók-eltávolító. Akárhányszor a nővéreim meglátnak egy pókot a házban vagy a környékén, kiborulnak és felhívnak, hogy szabadítsam meg őket tőle. Én nem szeretem megölni a pókokat, ezért általában eltávolítom őket egy másik területre. Az idősebb nővérem szintén nem szereti elpusztítani a pókokat, ezért kitalált egy módszert, hogy visszavonulásra kényszerítse anélkül, hogy kárt tenne bennük. Operahangon énekel nekik és ők ettől kiakadnak."

Ezt írta a néhány napja feltöltött videó alá Andrew Wilcox, aki úgy döntött, maga is kipróbálja a nővére pókriasztó módszerét, és a jelek szerint be is vált, bár a férfi nehezen tudja megtartani a komolyságát, ami egy operaáriához illene, a pók reakciója annyira mulatságos. A pók reakciója annyira mulatságos, hogy talán még a legerősebb arachnofóbiával küzdők is hajlandók elhinni a régi igazságot, miszerint a pók jobban fél az emberektől, mint mi tőlük.

Persze ha jobban belegondolunk, Andrew ezzel a hanggal nemcsak a pókokat képes riogatni, a nemkívánatos vendégek, de talán még a betörők elűzésére is igen hatásos lehet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.