Ki nevet a végén?

Letartóztatták, miután legyőzte a rendőröket a fánkevő versenyen

Azt mondják, az nevet, aki utoljára nevet, és ezúttal a rendőrök kacarásztak a legjobban, amikor kattant a bilincs az őket fánkevésben legyőző férfi csuklóján. Nem vicceltek.

2014.08.11 12:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia

Két perc alatt nyolc méretes fánkot gyűrt le a 24 éves Bradley Hardison egy múlt héten rendezett evőversenyen, lekörözve ezzel a közismerten nagy fánkfaló hírében álló rendőröket is. A versenyre az észak-karolinai Elizabeth Cityben megrendezett bűnmegelőzési rendezvény keretén belül került sor, az esemény házigazdája pedig a helyi rendőrség volt. Hardison boldogsága azonban rövid életűnek bizonyult, mert nem sokkal a győzelme után bilinccsel jelentek meg nála a tisztek, és ez már nem a vidám program része volt.

Amikor ugyanis a fiatal férfi győzelméről beszámolt a helyi lap is, közölve a győztes fotóját, a megyei seriff, Max Robeson meglepődve ismerte fel benne a már jó ideje körözött, két betöréssel gyanúsított elkövetőt. Állítólag mielőtt rátette volna Hardison kezére a bilincset, még udvariasan gratulált az előző napi győzelméhez - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.