Perelni akarták a boltot

Pengés fánkot ettek a csalók

Pengés fánkkal próbáltak némi pénzhez jutni, de lebuktak a csalók, így nemcsak a testi épségüket tették kockára, de most még a börtön is fenyegeti őket a hatóság félrevezetése miatt.

2013.03.14 15:17ma.hu

Némi extra bevételre szeretett volna szert tenni a 39 éves Carole Lee Leazer-Hardman és a 35 éves Michael Condor, ezért ördögi tervet eszeltek ki - ami nem mellesleg akár az életükbe is kerülhetett volna. Az amerikai Utah államban élő páros néhány fánkot vásárolt annak a plázának az élelmiszerboltjában, ahol ők maguk is dolgoztak egy másik üzletben, majd némi ügyeskedéssel apró, háromszög alakú pengéket csúsztattak a fánkok belsejébe és így nyelték le az életveszélyes fémdarabokat.

Miután az egyik penge felsértette a csalók száját, riasztották a rendőrséget és máris kártérítést kezdtek emlegetni a bolttal szemben, ahol a fánkot vették. Csakhogy amikor a nyomozók alaposabban is megvizsgálták a megmaradt fánkok csomagolását, észrevették, hogy azt valaki megbabrálta, innen kezdve nem volt nehéz szóra bírni a vakmerő párost, akik hamarosan be is vallották, hogy ők maguk csempészték a pengéket a süteménybe.

Tettük okaként mindketten a tetemes adósságot nevezték meg, ám most se pénz, se hiteltörlesztés, ellenben mindketten bíróság előtt felelhetnek súlyos testi sértés okozásáért és a rendőrség megtévesztéséért. A férfi és a nő gyomrában egyébként a röntgenfelvétel több pengét is kimutatott - adta hírül a Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.