Erotikus vágy fogja el az édes süteménytől

Fánk nélkül bele se kezd a szexbe

Furcsa betegségben szenved az amerikai Sammee Matthews: ha csak meglát egy fánkot, máris elgyengül a térde és szaporábbá válik a légzése, szexuális vágyat érez az édes sütemények láttán.

2013.10.07 10:52ma.hu

Jelenleg 178 kilót mutat a mérleg, de volt, amikor a testsúlya meghaladta a 2 mázsát is a Las Vegasban élő Sammee Matthewsnak. A kétgyermekes anya mértéktelen elhízásáért a szitofília nevezetű betegség tehető felelőssé, egy olyan mentális probléma, amely az élelmiszerek iránt ébreszt ellenállhatatlan vágyat, de nem úgy, ahogy általában élvezetet okoznak az ételek: Sammee-nek kifejezetten szexuális természetű reakciói keletkeznek, ha csak ránéz egy süteményre.

Fotó: freedigitalphotos.net

"Már egy látványpékség is elég, hogy elgyengüljön a térdem és szaporábbá váljon a légzésem" - meséli a nő, akinek történetét a héten mutatják be az egyik amerikai csatornán egy elhízottakról szóló sorozatban. A betegség egyébként jól ismert a pszichológusok körében, a szexuális vágy tárgya gyakorlatilag bármilyen étel lehet, nemcsak a fánk vagy általában véve az édes sütemények, van, aki a zöldségféléktől jön izgalomba. Sammee egyébként nemcsak pusztán felizgul a fánkoktól, de mint mondja, a hagyományos szex is sokkal jobban esik neki, ha közben elmajszolhat néhány édes falatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.