Terroriztálták a fánkos bűnözők a környéket

Fánkos maffiózókra csapott le a rendőrség

Fánkos bűnözőket csípett fülön a görög rendőrség, miután egy tengerparti üdülőövezetben szó szerint terrorizálták az összes többi sütödést, végül egyeduralmat építettek ki fánkárulásban.

2011.08.24 14:29ma.hu

Alaposan előkészített akció után egy fánkos bűnbandaként elhíresült csapatra csapott le a görög rendőrség, igaz, a szervezet lebuktatásához előbb az egyik beépített nyomozónak össze kellett veretnie magát. A banda ugyanis egy Thesszaloniki közelében lévő tengerparti üdülőterületen kisajátította magának a fánkpiacot, és mindenkit, akinek az az őrült ötlete támadt, hogy fánkot fog árulni, hatékony eszközökkel lebeszéltek eme tervükről.
A rendőrség akkor lépett közbe, amikor egy új szereplő - ő még nem ismerte a rendet, és szóltak neki, hogy inkább nem akar fánkot árulni -  bejelentést tett. Az egyik nyomozó fánkárusnak adta ki magát, ám a strandon szinte azonnal lecsapott rá egy háromtagú verőcsapat, két bolgár férfi, valamint egy görög birkózóbajnok.
Ezek után már nem volt nehéz bizonyítékot szolgáltatni ellenük, így a triót rövidúton őrizetbe vették, és eljárást indítottak ellenük zsarolás miatt. Hogy a kollégájuk testi sértése bekerült-e a rendőrségi feljelentésbe, arról a hírek nem szólnak, de a triónak még az élelmiszer-biztonsági szabályok megsértése miatt is felelnie kell.
A kizárólagosan árult fánkokat ugyanis egy olyan elhagyatott házban sütötték, ahová a közeli strandolók többnyire vécézni jártak, a házba pedig ajtók és ablakok híján a szél kintről is csak azt nem fújta be, amit nem akart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.