Keményen büntetik a négyéves gyereket

Kitiltották a fánkboltból, mert terhesnek nézett egy kövér nőt

A négyévesek ártatlan őszinteségével tette fel a kérdést a kisfiú a túlsúlyos nőnek a fánkboltban, hogy kisbaba van-e a hasában. A nő nem sértődött meg, az üzlet dolgozói viszont most mégis büntetnek.

2014.07.25 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia

A kis Justin Otero teljesen ártatlanul, a négyéves gyermekek őszinte kíváncsiságával tette fel a kérdést néhány napja a fánkboltban mellette álldogáló erősen molett nőnek, hogy attól ilyen nagy-e a hasa, mert kisbaba van benne. Bár a nő nem volt terhes, a kérdést szemmel láthatóan nem vette zokon, és mosolyogva hárította el a kisfiú édesanyjának zavart bocsánatkérését is. Az üzlet személyzete azonban nagyobb jelentőséget tulajdonított a közjátéknak, mert amikor Rebecca Denham, a kisfiú édesanyja a minap újra betért volna vásárolni, az eladók közölték vele, hogy Justin nem teheti be a lábát az üzletbe.

"Az ajtó előtt veszekedtünk, mert azt mondták, hogy a gyerekem nem léphet be ide. Körülnéztem, és visszakérdeztem: "Ő?", és az eladó azt felelte, igen, ő udvariatlan" - mesélte a connecticuti Monroe-ban élő nő. Elmondása szerint hiába próbálta magyarázni a helyzetet, az eladó azzal érvelt, hogy előfordulhat, hogy egyesek elhamarkodottan ítélkeznek majd és inkább máshol fognak vásárolni.

A helyi Eyewitness News című lap megpróbált kapcsolatba lépni az üzlet tulajdonosával és megkérdezni a véleményét az ügyről, ám ő elzárkózott a véleménynyilvánítás elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.