Kidobóemberek tartották távol a mentőket

Kitiltották a mentőket a nightklubból: "zavaróan" mentették az ájult nőt

Túlságosan zavarónak ítélték a szórakozóhely biztonsági őrei az egyik vendég mentésével foglalkozó orvosok jelenlétét, ezért kitiltották őket a szórakozóhelyről. Az öltözéküket sem találták alkalomhoz illőnek.

2014.01.03 08:54ma.hu

Kitiltották az egyik sérült nő segítségére érkező mentőket az ausztriai Vöcklabruck egyik éjszakai szórakozóhelyéről, a kidobóemberek ugyanis úgy ítélték meg, hogy túl sokáig voltak bent és zavarták a többi vendéget is, miközben a törött kulcscsontú sérültet a táncparketten próbálták ellátni. A 25 éves vendég tánc közben esett meg, ekkor törte el a csontját, a kiérkező orvoscsapat pedig nem tartotta biztonságosnak a mozgatását, emiatt kezdtek hozzá az ellátásához a szórakozók gyűrűjében.

Fotó: freedigitalphotos.net

A kidobók egy idő után arra utasították a mentőket, hogy hagyják el a helyszínt és a szórakozóhely vezetői is követelték a távozásukat. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor az ápoló kiment, hogy beszéljen a sürgősségi orvossal, de már nem engedték vissza őket, arra hivatkozva, hogy "nincsenek alkalomhoz illően öltözve".

A hatóságok a klub vezetőinek felelősségét vizsgálják, mert a vád szerint ők rendelték el, hogy a kidobók tiltsák ki az orvosokat bármilyen ürüggyel, amiért "megzavarták a szórakozóhely üzletmenetét" és elutasították, hogy megmozdítsák a sérült nőt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.