"Két izomagyú rángatott be egy irodába"

Kitiltották a versenyről, mert úgy néz ki, mint Jézus

"Nem az én hibám, hogy úgy nézek ki, mint Jézus" - védekezett a férfi, akit a biztonsági őrök cibáltak le a pályáról, ahol már készülődött a többi versenyző a darts-mérkőzéshez.

2013.12.06 08:03ma.hu
Fotó: PDC

Eltiltották a darts-versenytől a szakállas, hosszú hajú férfit, aki úgy néz ki, mint Jézus, a szervezők elmondása szerint nem akartak újabb rendbontást a tavalyi év tapasztalatai után. Nathan Grindal egy évvel korábban is elindult az angliai Somersetben megrendezett készpénzes megmérettetésen, ám amikor feltűnt az arca a kijelzőkön, a helyszínen jelen lévő mintegy 5000 szurkoló egy emberként kezdte skandálni, hogy "Jézus". Végül csak úgy tudták helyreállítani a rendet, hogy a 34 éves férfit lekísérték a pályáról.

Idén már jóval elővigyázatosabbak voltak a szervezők, ezért amikor a múlt heti versenyen felbukkant a jól ismert külsejű férfi, a marcona biztonságiak nem túl szívélyesen bekísérték őt egy irodába. "Két izomagyú őr berángatott az irodába és azt mondták, hogy nem engedik még azt se, hogy nézzem a dartsversenyt" - panaszkodott az ausztrál villanyszerelő. "Rettentően megfélemlítve éreztem magam. A biztonsági főnök azt mondta, nem enged a versenyre, mert nem akarja, hogy megismétlődjön a tavalyi történet" - mondta, és hozzátette, hogy nem az ő hibája, hogy úgy néz ki, mint Jézus.

A biztonsági cég szóvivője ugyanakkor arra hivatkozott, hogy Grindal már a puszta jelenlétével "bomlasztó magatartást" tanúsított, ezért volt szükség az eltávolítására. A verseny szervezője nem kommentálta a történteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.