Mi okozza a furcsa égi jelenséget?

Jézus Mária: Jézus és Mária - avagy rejtély a Google fotóján

Különös jelenséget rögzített a világot járó Google Earth mobil kamerája, mégpedig egy forgalmas svájci úton járva: a ködbe burkolózó hegyek között két homályos figura dereng fel, mintha Jézus és Mária lenne.

Nézze meg jobban, ha nem hisz elsőre a szemének >>> képgaléria

2013.10.29 10:29ma.hu

Kapott már el furcsa pillanatokat a Google Earth fényképezős autója, de olyan eddig talán még egyáltalán nem született, amilyet a svájci Walensee közelében haladó A5 autópályán rögzített a szerkezet. A hegyek fölött húzódó ködben két homályos folt látható, egy magasabb és vékonyabb fekete, mellette pedig egy kicsit kisebb és zömökebb rózsaszín, a különös jelenség így egyben pontosan olyan hatást kelt, mintha maga Jézus és Szűz Mária bukkant volna fel az égben.

A jelenség okára eddig nem született semmiféle elmélet, leszámítva persze a tökéletesen hívők véleményét, miszerint a képen tényleg az van, amit látunk.

Fotó: Google Earth - Kattintson még több képért >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.