A pénz és a mobil nem érdekelte a tolvajt

Késsel támadt rájuk és úgy követelte... a fánkot!

A két kamasz pénze vagy a mobiltelefonjaik egyáltalán nem érdekelte a rablót, ám egy késsel hadonászva fenyegetőzött, hogy baj lesz, ha nem adják oda a fánkokat.

2014.07.18 12:34ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Witthaya Phonsawat

Először megrémültek, de aztán teljesen összezavarodtak a 17 éves fiatalok, akikre az ausztrál Adelaide városban támadt rá egy tolvaj és késsel fenyegetőzve követelte a náluk lévő fánkot. A fiatalok csupán percekkel korábban léptek ki az újonnan nyílt Krispy Kreme nevű cukrászdából, ahol hat doboznyit vásároltak a nyalánkságból, ajándékba akarták adni a szakmai gyakorlatukat vezető főnöküknek.

"Egyre csak azt hajtogatta, hogy ha nem adjuk oda a fánkot, megszúr minket" - mondta az egyik fiatal egy ausztrál hírcsatorna műsorában. A szerda esti támadásban végül senki nem sérült meg, bár a fánk odaveszett, de meglepő módon a rablót a fiatalok pénze és telefonja már nem érdekelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.