A kórházban látogatta meg kis rajongóját

Privát koncertet adott Taylor Swift egy 7 éves rákbetegnek

A kisfiú semmit sem sejtett, így aztán öröme határtalan volt, amikor a kórházban megjelent kedvence, Taylor Swift. A sztár a beszélgetés után egy dalt is elénekelt a rákkal küzdő gyermeknek.

2014.08.05 10:29ma.hu
Fotó: YouTube

Különleges élményben lehetett része a 7 éves Jordan Nickersonnak, aki egy ritka genetikai betegséggel, Williams-szindrómával született, jelenleg pedig a leukémiával is küzd. A bostoni gyermekkórházban fekvő fiúcskát a minap nagy kedvence, Taylor Swift látogatta meg, ráadásul nemcsak beszélgettek és játszottak, de az énekesnő még egy dalt is elénekelt Jordannel közösen.

"Nem tudtam, hogy jössz!" - mondta a kisfiú, mire Swift nevetve válaszolta: "azért, mert meglepetésnek szántuk". A népszerű előadó a Pókemberről beszélgetett Jordannel, aztán gyurmáztak, majd egyszercsak felajánlotta, hogy elénekli a kedvenc dalát, függetlenül attól, hogy ez a saját dalai közül az egyik, vagy valami más. A gyermek viszont Taylorra bízta a választást, így rövidesen felcsendült a "We are never ever getting back together" című dal, amit Jordan is lelkesen énekelt a gitározó Swifttel. "Igen, igen, ez az a dal!" - ugrándozott boldogan Jordan, Swift pedig még meg is dicsérte őt és biztatta: "tökéletes!"

Úgy tartják, a gyógyulásban csak 50 százalék az, amit az orvosok tehetnek, a másik 50 százalék a kedélyállapoton múlik - egy ilyen nap után biztosak lehetünk benne, hogy Jordan esélyei is jelentősen javultak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.