A hurrikán áldozatait segítette a tinisztár

A First Lady tünteti ki a jótékony Taylor Swiftet

Az amerikai first lady is megjelenik a The Kids's Choice Awards hétvégi díjátadó ceremóniáján, hogy személyesen tüntesse ki Taylor Swift énekesnőt jótékonysági munkájáért.

2012.03.28 10:29MTI

Michelle Obama A nagy segítség-díjat nyújtja át szombat este a Nickelodeon gyermekcsatorna 25. alkalommal megrendezésre kerülő gáláján Los Angelesben. A kitüntetést a gyerekeknek példát mutató és őket is karitatív tevékenységre ösztönző, kiemelkedő jótékonysági munka elismerésére alapították.

A nagy segítség-díjat 2010-ben Michelle Obama is elnyerte. A popsztár Taylor Swift az Egyesült Államok déli részén pusztító áradás és hurrikán áldozatainak megsegítésére gyűjtött 750 ezer dollárt, emellett több jótékonysági alapítvány, köztük a The Make a Wish Foundation, a St. Jude Medical Center és a Habitat for Humanity munkájában is aktívan közreműködik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.