Taylor Swift

Melyik híresség adakozta a legtöbbet?

A második egymást követő évben választotta az év legadakozóbb hírességévé egy amerikai énekesnőt egy jótékonysági szervezet.

2013.12.29 00:30MTI

A 24 éves Taylor Swift december közepén, születésnapja alkalmából 100 ezer dollárt (közel 22 millió forint) adományozott szülővárosa, Nashville szimfonikus zenekarának, emellett gálakoncertet is adott a hajléktalanokat segítő Centrepoint karitatív szervezet javára, amelynek a brit Vilmos herceg a fővédnöke - emlékeztetett az elismerést odaítélő Dosomething.org szervezet.

A jótékonykodó hírességek listáján a második a One Direction fiúzenekar, a harmadik Beyoncé énekesnő, a negyedik pedig Paul Walker, a november végén autóbalesetben elhunyt színész, a Halálos iramban-akciófilmek sztárja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.