Tökrészegen karambolozott

Megölt egy tinit, de csak az összetört autójáért panaszkodott

Annyira részeg volt, hogy állítólag észre se vette, hogy egy másik autóval ütközött: csak a kijózanodás után tűnt fel neki, hogy össze van törve az autója. A másik autó vezetője belehalt a sérülésekbe.

2014.08.03 12:13ma.hu

"Ez az elejének a vége, miután én végeztem vele, lol" - írta a Facebookra feltett, összetört autója képéhez Michael VanWagner mindössze néhány nappal azután, hogy összeütközött egy 16 éves fiatallal, aki a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy egy héttel később belehalt. A 24 éves minnesotai fiatal a vád szerint annyira részeg volt, hogy a balesetből semmire sem emlékezett, a baleset után mindössze annyit írt a közösségi oldalra, hogy "teljesen jól vagyok, egy napot aludtam a kórházban, aztán hazajöttem, és a kerti munkát csinálom, lol". A rendőrség szerint a férfi, aki egyébként jogosítvány nélkül vezetett, bűzlött az alkoholtól, amikor két autónak is nekiment a Brooklyn Parkban fekvő 252-es autópályán július 22-én, négy nappal a Facebookon megjelent fotói előtt.

Fotó: Facebook/Michael VanWagner

Arról a jelek szerint fogalma sem volt, hogy valaki megsérült a balesetben, azt hitte, csak valaminek nekimehetett, attól tört össze a kocsija. Csak egy héttel később tudta meg, hogy két autóval is ütközött, és az egyiknek az utasa - bár egy hétig küzdött az életéért a kórházban - belehalt a sérüléseibe - számolt be a Minneapolis Star Tribune. VanWagner tisztában van vele, hogy a halálos baleset miatt valószínűleg börtönbüntetés vár rá, ezért ahogy írta, most megpróbál annyi időt tölteni a 18 hónapos gyermekével, amennyit csak tud. Amikor egyébként szembesült vele, hogy mit tett, a vigyorgó fotót és a gúnyos megjegyzéseket tartalmazó autós fényképet azonnal törölte a Facebookról.

Jason McCarthy családját azonban ez aligha vigasztalja, a "kedves, szeretetre méltó és tehetséges" ifjú elvesztése után úgy fogalmaztak: "semmi sem lesz már ugyanolyan nélküle. Ő mindig mindent jobbá tett. Nagyon szerettük őt és minden egyes pillanatban hiányozni fog" - nyilatkozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.