Nem sérült meg

Hét piroson ment át a részeg sofőr - szemben a forgalommal!

A rendőrnek nem állt meg, az oszlop viszont megállította. Ittasan vezetett, pedig még jogosítványa sem volt. Szép történet, fotóval!

2013.12.23 16:30ma.hu
Fotó: emirates247.com

Egy kuvaiti sofőr jónéhány üveg alkohol legurítása után beszállt az autójába és behajtott az olajban gazdag öbölmenti emirátus sűrű forgalmába, anélkül, hogy figyelembe vette volna a piros jelzéseket. Mi több, az ittas férfinél jogosítvány sem volt, ráadásul rossz irányban hajtott fel az úttestre.

Az egyik szolgálatban lévő közlekedési rendőr észlelte az esetet, és az esetleges balesetek megelőzése érdekében többször megpróbálta megállítani az eszement pilótát. A részeg férfi azonban rálépett a gázra, hiába szirénázott és kürtölt rá a rend őre, aki szerint legalább 7 piroson hajtott át a szabályszegő, végül pedig egy oszlopnak ütközött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.