A sofőr súlyosan megsérült

Lankadó figyelem: diákokat szállító buszba rohant a garázsmenetes

Hat diák sérült meg, mikor színházból hazafelé tartva, buszukba belerohant egy helyi autóbusz Miskolcon. A kórházba szállított tanulók egyikének sem súlyos az állapota.

2013.12.20 09:12Havariapress

A baleset csütörtökön este háromnegyed 9-kor történt a borsodi megyeszékhely Petőfi terén, a Kazinczy utca kereszteződésében.

A diákokat színházból hazafelé szállító busz vezetője figyelmetlenül hajtott a kereszteződésbe, ahol belerohant egy helyi, éppen a garázs felé tartó autóbusz.

A MVK MAN busza a diákokat szállító Ikarus bal oldalába csapódott. A karambolban a helyi közlekedési vállalat sofőrje súlyosan megsérült. A diákok közül hatan szenvedtek különböző sérüléseket, a mentők őket is kórházba szállították, egyikük állapota sem súlyos.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.