Börtön vár a nőre

Részegen, bedrogozva furikázta a 7 kicsi gyereket

A rendőrök elmondása szerint "bűzlött a piától" a nő, amikor megállították az autóját. A csontrészeg nő mögött hét gyerek ült a kisbuszban, egyikük sem volt bekötve.

2014.06.04 17:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Kiskorú gyermekek veszélyeztetésével vádolnak egy nőt az amerikai Georgia államban, miután a rendőri jelentés szerint "alkoholtól bűzölögve" állították meg az úton, a hét kicsi közül egy sem volt bekötve. Az igazoltatás során az is kiderült, hogy a gyerekek testére tetőtől talpig friss marihuánaleveleket kötöztek. A kocsiban a 30 éves Krystal Tierra Griffis és a hét, 10 hónapos és 12 éves kor közötti gyermeken kívül egy férfi is utazott, ő a rendőrök láttán megpróbált egy csomag füvet kidobni az ablakon, de a zsaruk gyorsabbak voltak nála és így meghiúsult a kísérlet - ami amúgy sem javított volna jelentősen a helyzetükön.

A nőt a veszélyeztetés mellett marihuána birtoklása és közlekedési szabálysértés miatt is vádolják, 18000 dollár óvadék ellenében került szabadlábra a tárgyalásig, a vele lévő 27 éves Darius Edwards ellen a kábítószerbirtoklás miatt 800 dollár óvadékot szabtak ki - számolt be a NY Daily News című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.