Marihuánát osztogattak Sao Paulóban

Kamionnal vitték a drogot a szambaiskolába

A tánc csak alibi volt, az egyik szambaiskola valójában a drogokból tartotta fenn magát. A rendőrök két tonna marihuánára találtak a parkolóban, ahová egy kamion szállította a kábítószert.

2014.05.26 09:29MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Két tonna marihuánát találtak a rendőrök az egyik híres Sao Pauló-i szambaiskolában, amelyről kiderült, hogy drogelosztó központként működött. A hatóságok az iskola területén parkoló kamionban foglalták le a jelentős mennyiségű kábítószert.

Két férfit elfogtak szombatról vasárnapra virradóra, miközben épp a marihuánát rakodták ki. A rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint a szambaiskolát drogelosztó központként használták a szomszédos Mato Grosso do Sul államból érkező kábítószer terjesztéséhez.

A Gavioes da Fiel nevű iskolát 1969-ben alapították a Corinthians - Brazília egyik leghíresebb - futballcsapata fan clubjának részeként. A szambaiskola csaknem 100 ezer tagot számlál. Az idei Sao Pauló-i karneválon a Gavioes da Fiel parádéja a labdarúgó-világbajnokságok története legeredményesebb futballistájának, a 38 éves brazil Ronaldónak a karrierjét idézte meg kocsijaival, jelmezeivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.