Összekeverte az ajtót a vécével

Menet közben akart kiszállni a részeg utas a repülőből

Csak a nagy légnyomáskülönbség akadályozta meg, hogy a részeg utas kinyissa az égben a repülő ajtaját - állítólag csak a mosdóba akart menni, de eltévesztette az ajtókat.

2014.07.24 12:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui (Képünk illusztráció!)

Rettenetesen félt élete első repülésétől, ezért vodkával és sörrel próbálta lenyugtatni az idegeit az utas. Csakhogy az ital - főleg ebben a kombinációban - erősebb volt, mint számított rá, kisvártatva gyalázkodni kezdett és sértegetni a többi utast, az utolsó csepp azonban leginkább az volt, amikor a döbbent utasok szeme láttára ki akarta nyitni a gép ajtaját. A július 11-én Krakkóból Dublinba tartó Ryanair-járaton a 26 éves Tomasz Mucha állítása szerint ugyanis összekeverte a vécéajtót a külső ajtóval, emiatt próbálta azt felfeszíteni.

A héten lezajlott bírósági tárgyaláson elhangzott, hogy csak azért nem tudta kinyitni belülről az ajtót, mert a gép hátsó részében magas volt a légnyomás, ami megakadályozta az ajtó nyitását. Az állandó lakhely nélküli férfi beismerte, hogy megsértette a légiközlekedés szabályait és azt mondta, most már tudja, milyen súlyos dolgokat művelt a gépen. A dublini bíróság 200 euró büntetésre ítélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.