Élő adásban szólalt meg a készülék

Hidegvér: kinyírta a telefont, mert csörgött

Kevés kínosabb dolog van annál, mint amikor valakit élő adásba hívnak szakértőként, neki pedig a kamera előtt ülve megcsörren a telefonja. A vietnámi férfi is kizökkent egy kicsit, de aztán megoldotta.

2014.07.31 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Élőben közvetítette a vietnámi VTV1 televíziócsatorna a múlt heti pusztító tornádóról szóló műsorát, melyhez egy szakértőt is a stúdióba hívtak, hogy számoljon be a károkról. A férfi el is kezdte mondani a jelentést, ám pár másodperc után meghallotta, hogy csöng a telefonja - a nadrágja zsebében. Bár láthatóan zavarba jött, megpróbálta folytatni a mondandóját, de hiába, a telefon csörgése egyre hangosabbá vált és ez egyre jobban zavarta őt.

Így hát a következő pillanatban a nézők már csak azt látták, hogy a szakember a zsebébe nyúl, kinéz oldalra, és egy határozott mozdulattal elhajítja a telefont, ami persze jól hallható csörömpöléssel landol a stúdió nem túl puha padlóján. A hangokból ítélve az adás után a férfi új készüléket vehetett, de így legalább sikerült visszatalálnia az elveszett gondolatokhoz, újra felvette a fonalat és végre összeszedetten tudta befejezni a monológját.

A jelenet legérdekesebb mozzanata mégis talán a riporternő arca: a szeme se rezzen a váratlan közjáték láttán. Ezt hívják úgy, hogy profizmus?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.