Egy halk pukkanás után fogott lángot a nadrágja

Csak úgy kigyulladt a zsebében az okostelefon

Csak egy halk pukkanást hallott, aztán előbb füstölni, majd lángolni kezdett a diáklány nadrágja, akinek a zsebében felrobbant és kigyulladt az okostelefon. A készülék csak két hónapos volt.

2014.02.04 11:08ma.hu

Csupán két hónappal korábban vásárolta a nyolcadik osztályos lánynak ajándékba az okostelefont az anyja, de a készülék nem volt hosszú életű, sőt, nem sok kellett volna hozzá, hogy kimúlása egyéb tragédiát is okozzon. A 14 éves kamaszlány épp az iskolában ült, amikor az óra közepén egy pukkanó hang hallatszott, a következő pillanatban pedig sűrű füst kezdte belepni őt.

Az eset az amerikai Maine államban, Kennebunk városban történt hétfőn délelőtt. Az iskola tájékoztatása szerint a fiúkat azonnal kiterelték az osztályból, így a lány levehette az addigra már lángoló nadrágját. Az égési sérülései miatt most kórházban kezelik - számolt be a News13 című online lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.