Titokzatos lányt keres a fiatal férfi

A telefonja után a szívét is ellopták a diáknak

Amikor a vonaton felébredve ráeszmélt, hogy ellopták a mobiltelefonját, még nem gondolta a fiatal diák, hogy hamarosan a szíve is odalesz - mégpedig egy marokkói nő miatt, akihez a készülék került.

2013.10.25 09:39ma.hu

Megtarthatja az ellopott telefont, egyetlen feltétellel: ha hajlandó találkozni az eredeti tulajdonosával. Ezt ígéri egy 24 éves svájci egyetemista, akitől a vonaton lopták el az okostelefonját, miközben ő édesdeden aludt. Niklaus Knecht áprilisban tartott Zürich felé, amikor felébredve döbbenten vette észre, hogy valaki kihasította a kabátja zsebét és kilopta belőle a telefont.

A titokzatos lány (Fotó: Facebook)

Nem sokkal később a fiatalember számítógépén rejtélyes képek bukkantak fel, egy gyönyörű mosolyú, ámde idegen nő szerepelt a fotókon. Niklaus korábban feltelepített és aktívan hagyott egy olyan alkalmazást a telefonján, amely az azzal készített képeket automatikusan továbbítja a számítógépére. Az eltelt idő alatt azonban mindössze annyit sikerült kiderítenie a szemrevaló hölgyről, hogy valahol Marokkóban élhet.

Végső reménye a Facebook maradt, ahol külön csoportot hozott létre azért, hogy megtalálja a titokzatos nőt - akibe így ismeretlenül is beleszeretett. "Tudom, hogy mintegy 13 ezer ember használja a Facebookot Marokkóból, úgyhogy remélem, előbb-utóbb akad valaki, aki ismeri ezt a lányt" - mondta. "Találkozni szeretnék vele, és ezért hajlandó vagyok akár Marokkóba is elutazni, hogy láthassam" - tette hozzá, leszögezve, hogy ha a csinos teremtés felfedné magát és rááll a találkozóra, akkor a telefont se fogja tőle visszakérni.

""Érdekes lenne megtudni, végül is hogyan került hozzá a mobil, bár biztos vagyok benne, hogy az eredeti lopáshoz neki semmi köze nem volt. Úgy vélem, ő csak megvehette attól, aki ellopta" - morfondírozott a diák. A képeken egyébként az ismeretlen lány többnyire a családja körében áll, hagyományos marokkói viseletben, máskor viszont egy ágyon pózol egy modern ruhában, vagy épp egy vízesés mellett látható, esetleg egy parkban üldögélve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.