Éhsége miatt csípték fülön a rendőrök

A kolbász lett a mobiltelefon-tolvaj veszte

Az éhsége és a kolbászimádata vezetett a mobiltelefon-tolvaj gyors lebukásához: a rendőröknek alig kellett pár lépést tenniük, hogy rátaláljanak a trükkös módszert bevető gazfickóra.

2013.07.31 08:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Percekkel a támadás után a bécsi rendőrség elkapta azt a tolvajt, aki előbb orrba vágott egy járókelőt az egyik metróállomáson, majd amíg a 49 éves áldozat a vérző orrával volt elfoglalva, ellopta tőle a mobiltelefonját. A vérző orrú férfi kétségbeesetten kiabált rendőrért, akik meg is érkeztek, de nem sok esélyük lett volna azon melegében fülön csípni a tolvajt, ha ő nem éhezik meg hirtelen.

Ám a korgó gyomra felülkerekedett az óvatosságán, ezért megállt egy közeli hotdog-árusnál, vett egy adag kolbászt és leült a bódétól néhány lépésnyire található padra. A rendőrök ott találtak rá, arcán még mindig a vérfolttal, ami néhány perccel azelőtt a megtámadott férfi orrából fröccsent rá. Ezután már csak annyit kellett tenniük, hogy megkérdezték az áldozatot, valóban ez a férfi volt-e a tolvaj és már kattant is a bilincs a kezén - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.