Megdöntötték a korábbi kolbászrekordot

Mekkora! A paraguayiaké majdnem 204 méter!

Gigantikus kolbásszal töltöttek meg egy ugyancsak gigantikus kiflit, így több mint 200 méteres lett a legújabb Guinness-rekorder hot-dog. A bravúrt Paraguayban vitték véghez.

2011.07.18 17:29ma.hu

Új világrekord született hot-dog, vagy még inkább kolbász kategóriában: A Guinness Rekordok Könyvében az eddigi 150 méteres spanyol gigakolbászt kiütötte a nyeregből a 203,8 méteres paraguayi szerzet.

Az eredményt Joanna Hessling, a híres könyv szerkesztőségének egyik munkatársa hitelesítette.

A sikeres kísérletre a hétvégi Expo 2011 elnevezésű gazdasági vásáron került sor. A monumentális kolbászt 245 ember készítette és miután egy speciális sütőformában kisütötték, kenyérbe csomagolva, "normál" adagonként osztották szét a vásár vendégei közt - összesen 2000 adag készült belőle.

Fotó: CurrNews


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.