Nem műttetik meg a kislányt

Képek: 26 ujjal született a baba, Guinness rekordra tör

Be szeretné juttatni plusz ujakkal született gyermekét a Guinness Rekordok könyvébe egy mianmar-i pár - A lányuknak hét ujja van mindkét lábán és hat ujja a kezein.

2011.02.16 06:29ma.hu - Fotó: mizozo.com
Fotó: mizozo.com

Nem mindennapi látvány a Mianmari, Yangon-i kislány - Lei Yadi Min-nek minden végtagján több ujja van, mint amennyinek lennie kellene.

Szülei azonban nem rohantak vele az orvoshoz, hogy kezdeményezzék a csecsemő megműtését.

Arra számítanak, hogy a különleges kislány szerepelhet a Guinness Rekordok könyvében, jövőre őt is beveszik abba.

Phyo Min Min Soe,
az édesanya elmondta: nagyon meglepett volt, amikor a baba világra jött, ugyanakor örült is, hiszen a kicsinek semmi baja nincs a pluszujjak kifejlődésén kívül. Azok is arányosan vannak elosztva.

A Guinness Rekordok könyvébe való bejutás egyébként nem az anya fejében fordult meg először. Egy szomszéd adta az ötletet, aki legutóbb részt vett a kis Lei Yadi Min születésnapján...

A babának van egy testvére, egy három és fél éves kislány, ő azonban teljesen átlagos módon, minden végtagján öt ujjal született.

Azért született, hogy megmentse a testvérét

Fotó: mizozo.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.