Lefilmezte magát az őrült sofőr

Bátor vagy hülye? Anyósülésen ülve előzte a kamiont + VIDEÓ!

Hencegni akart a bátorságával, de aztán a rendőrség másképp "jutalmazta" meg a fiatalt, aki az anyósülésen ülve vezetett és az autópályán egy kamiont is megelőzött.

2014.07.30 13:29ma.hu
Fotó: YouTube

Két év felfüggesztett börtönbüntetés, valamint egy év vezetéstől eltiltás lett a "jutalma" annak a vakmerő francia fiatalnak, aki Spanyolországban az anyósülésen ülve vezette az autóját, és nemcsak ezt vette filmre, hanem azt is, hogy egy teherautót is kielőzött. A felvételt aztán feltöltötte a legnagyobb videómegosztó portálra, így jutott a spanyol rendőrség tudomására az életveszélyes mutatvány.

A csak Eric P. néven ismert fiatal a Barcelona közelében húzódó AP7 jelzésű autópályán száguldozott, a videó elején még unottan ásítozik, mintha csak utasként ülne a kocsiban, és szólongatja a sofőrt, Javit, akiről egy másodperccel később kiderül, hogy nem létezik, a fiatalember saját maga nyúl át a bal oldalra és úgy vezeti az autót. Ha pedig ez még nem lenne elég nagy őrültség, nem sokkal később kielőz egy kamiont is, majd tettetett rémülettel néz a kamerába, és egy pillanattal később már kuncogva kapcsolja ki a felvételt.

A férfi saját magát adta fel a spanyol rendőrségen, miután a hatóság a Twitteren a videót megosztva tette közzé a felhívást, hogy keresik ezt az embert, hozzátéve, hogy "ne hagyjuk, hogy bárki játsszon az életeddel az utakon".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.