7 centis volt a pénisze álló helyzetben

Nagyítani akart a péniszén, de még jobban összement

Nem volt elég a szerencsétlen férfinak, hogy már kamaszkorától kezdve csúfolták őt a társai és a problémája miatt soha nem volt még barátnője, most a pénisznagyobbító műtéte is visszafele sült el.

2014.07.16 16:29ma.hu

Visszafelé sült el egy ausztrál férfi pénisznagyobbító műtéte: miután eltelt a lábadozási időszak és az utolsó varratokat is kivették, kiderült, hogy a nemes szerve a korábbinál is kisebb lett, pedig előtte se volt valami impozáns méretű, mindössze 7 centit lehetett mérni rajta - és ez már a merev állapot volt. A 32 éves építésznek mindez 45 ezer dollárjába került, most újabb 50 ezret kell rászánnia, hogy legalább az eredeti állapotot vissza lehessen állítani egy az előzőnél még bonyolultabb beavatkozással - számolt be a Daily Mirror. Az MSN ausztrál híroldala szerint a Mike néven emlegetett férfi - érthető okokból nem az igazi nevén említették - az úgynevezett mikropénisz-problémával küzd, aminek egyik legfőbb jellemzője, hogy mereven sem haladja meg a 7 centit.

Az önbizalomhiányos és mély depressziótól szenvedő férfi abban bízott, hogy ha a műtéttel megnagyobbítják a férfiasságát, akkor bátrabban tud majd ismerkedni is a nőkkel, de arra végképp nem számított, hogy még rosszabbá válik a helyzete. "A helyzet már az iskolában nyilvánvalóvá vált, és a többi fiú úgy gondolta, könnyű célpont vagyok. Sosem mentem focizni, hogy ne kelljen csoportosan zuhanyozni a többiekkel" - ismerte be a férfi, hozzátéve, hogy még beszélni se nagyon tud a bajáról másokkal, mert annyira kevés embert érint és a legtöbben nem is értik, mit jelent ez.

Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

"Ettől túl nagy nyomás nehezedik az emberre, pont úgy, ahogy a nőket is frusztálja, ha túl nagy hangsúlyt fektetnek a mellük méretére vagy a bikinivonalra" - magyarázta. Nem csoda hát, ha bizakodva tekintett a rá váró műtétre, ám valami baj történt és a hosszabb és szélesebb pénisz helyett egy sérült keresztszalag miatt összébb kellett húzni a szöveteket. Az sem könnyíti meg "Mike" helyzetét, hogy nagyon sok a csaló ezen a területen, és nem könnyű kiszűrni a valódi szakembereket. "Remélem, hogy igazi plasztikai sebészt fogok ki" - jegyezte meg a férfi.

Mint mondta, még a szüzességét sem vesztette el, mert már az első műtét előtt se volt valami nagy esélye rá, hogy nővel legyen, azóta meg végképp nem látja értelmét a próbálkozásnak. "Mindig olyan helyzetet teremtettem, ahol a legkisebb az esély arra, hogy találkozzak és megismerkedjek valakivel" - vallotta be. Hogy a visszaállító műtétre mikor kerül sor és milyenek az esélyei, arról egyelőre semmit nem lehet tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.