3 centiért pereli az orvosokat a férfi

Összement a pénisze, mert a nővérke hozzá se nyúlt

34,5 millió forintnak megfelelő összegre perelte a kórházat egy kanadai férfi, azt állítva, hogy 3 centivel rövidebb lett a pénisze, amikor nem vizsgálták őt meg egy félresikerült aktus után.

2014.06.16 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

34,5 millió forintnak megfelelő kanadai dollárt követel egy quebeci kórháztól egy férfi, akinek még 2011 júliusában sérült meg a pénisze, de mint mondja, az akkor elhibázott, hiányos orvosi ellátás miatt nemcsak rövidebb lett 3 centivel a nemes szerve, hanem a szex sem ment onnan kezdve, emiatt időközben a felesége is elhagyta. A férfi a "gondatlanság" és a "leírhatatlan gyötrelmek" miatt követel kártérítést - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

A péniszben nincs csont, ezért a "törés" kifejezés valójában nem szó szerint értendő, ugyanakkor igen súlyos következménye lehet a túl heves szexnek. A pukkanó hanggal és erős, nyilalló fájdalommal járó jelenség valójában a barlangos testet körülvevő kötőszöveti tok berepedése. Bár nem minden esetben van szükség műtéti beavatkozásra, fontos, hogy mindig orvos döntse el, mennyire súlyos a sérülés!

A felperes a feleségével szexelt, amikor érezte, hogy valami nagyon rossz dolog történt, ezért azonnal orvoshoz rohant. A kórházban azonban orvos nem is látta, egy nővér "szemrevételezte" a nemiszervét, de hozzá sem ért, az urológus pedig telefonon keresztül javasolta, hogy az elszenvedett "kismértékű trauma" nem igényel kórházi ellátást, ezért a nővér beszámolója alapján hazaküldték a beteget. Ő azonban még három hónappal később is képtelen volt a nemi aktusra, és utóbb tudta meg, hogy valószínűleg "eltörött" a pénisze, amit meg kellett volna műteni.

Mivel ez elmaradt, nemcsak a szexuális teljesítőképességét veszítette el hosszú időre, de a pénisze hossza sem a régi már, és egy heg emlékezteti a durva sérülésre. Állítólag a felesége épp azért hagyta őt el, mert két év után ráunt a szexmentes házaséletre. A férfi, aki egyébként paraplégiás, azaz az alsó végtagjai bénák, azt mondta, az asszony elvesztése nagyobb hatással volt az életére, mint amikor a lábai lebénultak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.