Két napig szenvedett a férfi

Csőbe szorult a pénisze - azt mondta, véletlenül

Két napnyi kínlódás után fordult orvoshoz egy pórul járt férfi, aki azt állította, hogy véletlenül csúszott a pénisze egy csőbe, mégpedig akkor, amikor a nagy meleg miatt meztelenül festett.

2014.06.12 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips

Nem az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó az a férfi, aki vörös képpel volt kénytelen orvoshoz fordulni és bevallani, hogy a legnemesebb szervét egy falból kiálló cső ejtette foglyul. A sztorija azonban, amivel a kínos balesetet magyarázta, mindenképp egyedinek mondható, igaz, a két napig tartó szorult helyzetében volt ideje kitalálni - már feltéve, hogy tényleg nem olyan szerencsétlen kétballábas, mint amilyennek mondta magát.

Történt ugyanis, hogy a 61 éves kínai Lian Tien azzal hívta fel a mentőket, hogy már lázas a két napja tartó megpróbáltatások miatt. Elmondása szerint előzőleg a falat festette, de mivel nagy volt a meleg, meztelenül állt neki a munkának. Egy óvatlan pillanatban viszont megcsúszott, és a pénisze épp a falból kiálló csőbe csusszant, ami a légkondicionálóhoz tartozott.

Az orvosok rögtön értesítették a tűzoltókat, akik négy órás aprólékos - és természetesen rendkívül óvatos - munkával tudták levágni a csővéget a quanzhou-i kórház sürgősségi osztályán a szerencsétlenül járt férfit. "Azt hittem, senki sem fog hinni nekem, ezért mindent megpróbáltam, amit csak ki lehetett találni, hogy kiszabaduljak abból az átkozott csőből" - magyarázta utólag Tien. Állítólag kivágta a csövet a falból, majd megpróbált olajat önteni rá és szappannal i kenegette a nemiszervét, de az annyira szorosan beékelődött a csőbe, hogy nem tudott mellette beszivárogni semmiféle folyadék, ami segítette volna a csúszást.

"Elmentem aludni, gondoltam, ha nyugalmi állapotba kerülök, a cső lecsúszik. De nem így történt. Először bevörösödött és gyulladt lett, én pedig aggódtam, hogy valami szörnyű fertőzést kapok" - mondta, a láz pedig végképp meggyőzte, hogy ideje orvoshoz fordulni. Arról nincs hír, hogy a kórházi személyzet és a tűzoltók mennyire tartották hihetőnek a sikamlós történetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.