Kár volt "eljegyeznie" a péniszét

Meggyűrűzte a nemiszervét - majdnem odalett az ékszer

Ráunva a magányra úgy döntött egy 83 éves férfi, kipróbálja, milyen érzés, ha gyűrűt húz a péniszére, de a kíváncsiságának majdnem áldozatul esett a családi ékszer - és nem a gyűrűre gondolunk...

2014.06.06 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Boykung (Képünk illusztráció!)

Azt mondta, csak kíváncsi volt, ezért próbálta fel a nemiszervére a gyűrűt, ám mivel a célnak megfelelő eszköz híján egy hagyományos gyűrűvel próbálkozott, majdnem pórul járt egy 83 éves kínai férfi Henan tartományban. A szerencsétlenül járt magányos flótás kereken 20 órán keresztül próbálkozott és reménykedett, hogy valahogy mégiscsak sikerül leszednie a kicsiny ékszert a másik, számára becsesebb családi ékszerről, de amikor már nemcsak fájt, hanem szederlilára színeződött a pénisze, kénytelen volt beismerni a szégyenét és orvoshoz fordult.

A legnagyobb megaláztatás azonban csak ezután következett, mert az orvosok rájöttek, hogy ők nem tudják megszabadítani a férfit a vastag gyűrűtől, ezért a tűzoltók segítségét kérték, akik nem finomkodtak: egy méretes drótvágóval estek neki az aprócska karikának. Szerencsére az idős férfi nemiszerve megúszta a veszélyes mutatványt, a gyűrű viszont nem mondhatja el ezt magáról, azt kettévágták. Mindent egybevetve két órával azután, hogy megjelent az orvosnál, a férfi végre újra szabad volt, és aligha jut eszébe legközelebb gyűrűt próbálgatni a kényes szervére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.