Nem vette észre, hova harap

Péniszbe harapott, bíróság előtt a támadó

Azt állítja, hogy csak az egyik támadója lábába akart védekezésképp harapni, ám elvétette a célt és helyette a férfi péniszét kapta a fogai közé. A sértett azóta még vécére sem tud rendesen menni.

2014.05.16 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

Bíróság elé állították azt a férfit, aki egy verekedés során a vád szerint beleharapott az egyik ellenfele péniszébe. A 30 éves osztrák férfi a Feldkirchben összeült testület előtt azt állította, hogy önvédelemből cselekedett, miután belekeveredett egy verekedésbe három férfival, akik megtámadták és földre kényszerítették őt. Mint mondta, nem tudta másképp menteni magát, csak ha a fogát használja. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ő csak a támadója lábába akart harapni, de nem vette észre, hogy a szája odébb csúszott.

"Éreztem, ahogy a szövet a számhoz nyomódik, és csak összeszártam a fogaimat olyan erősen, ahogy csak tudtam. Egy magas hangú sikoltást hallottam, a támadó pedig összeesett a földön" - idézte fel a kritikus pillanatot a bíróság előtt a vádlott. A 28 éves sérült azt állítja, hogy az eset után egy igen drága műtétre volt szüksége, de az érintett szerve azóta sem működik megfelelően. "Problémáim vannak a vizeléssel, a szex pedig szóba sem jöhet" - idézte szavait az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.