Kinek a neve kerül a történelem nagykönyvébe?

Múzeumnak adná a péniszét... - még életében!

Kemény küzdelem zajlik két brit férfi közt, akik mindketten azért harcolnak, hogy ők legyenek az elsők, akik egy múzeumnak felajánlják a péniszüket. De vajon ki lesz a végső győztes?

2014.02.24 14:29ma.hu
A kollekció eddigi darabjai (Fotó: YouTube)

Bizarr verseny zajlik két férfi között, a furcsa küldetés végső eredményét egy dokumentumfilmben is feldolgozzák, de annak bemutatásáig nem derül ki, hogy vajon az izlandi Pall Arason, vagy az amerikai Tom Mitchell neve fog-e bekerülni a furcsaságok történelmének nagykönyvébe. A versenyt az izlandi Sigurdur "Siggi" Hjartarson gyűjtőszenvedélye robbantotta ki, aki Reykjavikban egy falloszmúzeumot működtet. Van már neki mindenféle élőlény péniszéből egy-egy példány, sőt, némelyikből kettő is, az egértől az elefánton át az oroszlánig, csupán egy emlős hímvesszője hiányzik a gyűjteményéből: egy emberi pénisz.

A győzelemtől már csak egyetlen lépés választja el a két adakozót, és az idős Arason úr sokáig azt hitte, koránál fogva jó esélye van arra, hogy ő legyen az első olyan ember, aki ezt a szervét egy múzeumnak ajánlhatja fel, csakhogy nem számított arra, hogy amerikai vetélytársa rálicitál és azt mondja: már életében hajlandó lenne megválni a családi ékszertől. A lépés egyébként már csak azért is meglepő, mert Mitchell úr még a becenevét ("Elmo") is rátetováltatta a hímtagjára.

Hogy végül ki lesz a szerencsés - vagy inkább szerencsétlen - győztes, aki a hátralévő életét pénisz nélkül kell leélje, az csak az április 18-án bemutatásra kerülő dokumentumfilmből derül ki, ám a beharangozó szerint még bármi megtörténhet és a nézők számíthatnak rá, hogy nagy meglepetéssel ér véget a The Final Member című verseny.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.