Börtön lett a vége az obszcén tréfának

Gigapéniszt tetováltatott az áldozatára, viccnek szánta

Azt hitte az áldozat cimborája, hogy jó vicc lesz egy 40 centis péniszt tetováltatni a barátjára, és a tetoválómestert is meggyőzte, hogy ne árulja el, milyen lesz a minta. Most már mindketten börtönben ülnek.

2014.02.18 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Egy évre rács mögé került Christopher William Lord, ezzel követte a tetoválóművészt, akit ő maga győzött meg arról, hogy nagyon jó móka lesz a barátjára egy 40 centis péniszt tetoválni. A queenslandi férfi még 2011-ben eszelte ki az ízléstelen tréfát, és rábeszélte barátját, hogy tetováltasson a hátára egy jin-yang ábrát - csakhogy előtte már titokban megegyezett Matthew Francis Brady tetoválóművésszel, hogy igazából egy méretes péniszt és obszcén kifejezéseket varrjon az áldozat testére.

Az átverésre csak a művelet végén derült fény, amikor a meg nem nevezett áldozatnak megmutatták a kész művet. Bradyt nem sokkal az eset után ítélte el a bíróság, Lord viszont csak most, három évvel később került börtönbe. "Ez egy szánalmas bűncselekmény. Egy kiszolgáltatott férfinak súlyos fogyatékosságot okozott a tettes" - kommentálta az ítéletet Greg Koppenol bíró.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.