Bal farpofájára tetováltatta kedvence győzelmét

Andy Murray képét hordja a fenekén

Amikor Andy Murray a végső megmérettetésre készült Wimbledonban, egy rajongója megígérte a barátainak, hogy győzelem esetén valami igazán pimasz dolgot fog művelni. Megtette.

2013.07.12 07:50ma.hu

A 27 éves Will Hirons rajong a teniszért, kedvence pedig már jó ideje Andy Murray. Amikor a sportoló egyre határozottabban masírozott az idei bajnoki győzelem felé, Hirons kijelentette a barátainak: amennyiben Murray viszi el a bajnoki trófeát, egy igazán különleges, ám egyben pimasz pillanatra számítsanak tőle. Mivel nem sokkal később az egész világ Murray-t ünnepelte, a drukker is beváltotta ígéretét.

Néhány nappal a győzelem után barátainak hátat fordítva letolta a nadrágját... és ott díszelgett a bal farpofáján Murray, amint épp magasba emeli a kupát. Az angliai Herefordban élő férfi azonban nem áll meg itt: mivel a krikett is a kedvenc sportjai közé tartozik, elhatározta, hogy ha az Ashes csapata győz, akkor a jobb fenekét az fogja ékesíteni.

Fotó: Caters


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.