Megfenyegette lányait az amerikai elnök

Obama: "Ha tetováltattok, anyátokkal én is!"

Különös pszichológiai hadviselésbe kezdett Barack Obama a lányaival szemben, akik azt vették a fejükbe, hogy tetoválást csináltatnak magukra. Az elnök bevetette a "ciki-faktort".

2013.04.25 08:13ma.hu

Barack Obama két lánya most lépett a tinikor azon szakaszába, amikor már nem elégszenek meg a családon belüli lázadással, egyéb módon is megpróbálják feszegetni a határokat. Nemrégiben például azt vették a fejükbe, hogy tetováltatják magukat, ám az amerikai elnök a tiltás helyett egy hatékonyabb fegyvert vetett be a 14 éves Malia és a 11 éves Sasha ellen. Azzal "fenyegette" meg a kamaszokat, hogy amennyiben megteszik, úgy az elnök és a First Lady ugyanarra a testrészére egy-egy ugyanolyan tetoválást csináltat, majd családi tetoválásként a YouTube-on fogják mutogatni.

Fotó: MTI


Az amerikai elnök azt reméli, hogy ezzel meg tudja győzni a tinédzsereket, hogy a tetoválás nem a legmegfelelőbb módja a lázadás kifejezésének és eltérítheti őket ebbéli szándékuktól - derült ki az NBC Today Show-nak adott interjújából. A két lány egyébként az első kamasz a Fehér Házban az időközben felnőtt nővé ért és megházasodott Chelsea Clinton 2000-es távozása óta.

A felvételből, melyet még a bostoni merényletek előtt vettek fel, az is kiderül, hogy Obama nem neheztel a nejére egy korábbi nyelvbotlása miatt. Michelle Obama nemrégiben egy nyilvános szereplése során azt mondta, sokszor egy igen elfoglalt, ámde egyedülálló anyának érzi magát. Bár azonnal ki is javította magát, férje egyáltalán nem vette zokon a kijelentést, sőt, most azzal magyarázta a First Lady elszólását, hogy időnként - különösen a pörgősebb hivatali időszakokban - annyira ritkán találkoznak egymással, hogy Michelle tényleg úgy érezheti magát, mint egy pár nélküli szülő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.