Katy Perry a körmén hordozza az elnököt

Szamarak közt népszerűsítik Obamát

Körmeivel is küzd Kate Perry amerikai popénekesnő és dalszövegíró Barack Obama újraválasztásáért: több körmére is ráfesttette az Egyesült Államok elnökének portréját.

Katy Perry, az elbűvölő jelenség képgaléria

2012.10.11 08:29MTI, ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Katy Perrynek egészen pontosan a hüvelykujjai, továbbá jobb keze kisujja és bal keze gyűrűsujja körmeiről mosolyog jól felismerhetőn Barack Obama - írta a The Sun című brit lap.

Obama három szamár szomszédságában szerepel az énekesnő kezén, ami azonban egyáltalán nem bírálat, vagy gúny, hanem a Demokrata Párt állatlogója, így ez is a demokrata párti Obama mellett szól - akárcsak Perry hangja.

Az énekesnő vasárnap egy koncerten Obamát támogatva énekelt Los Angelesben többek közt Bon Jovi, Stevie Wonder és Jennifer Hudson együttműködésével.

Katy Perrynek nem ez az első "körömkampánya", tavaly nyáron hasonló díszítéssel népszerűsítette a Hupikék Törpikék 3D-ben készült változatát, amelyben Törpilla az ő hangján szólalt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.